Foto: Petr Dlouhý. Děkujeme hotelu Sax (www.hotelsax.cz) za poskytnutí prostor pro fotografování.

V obchodním seznamu «Zlaté stránky Ruského Česka» pro rok 2013, byla umístěna informace o 500 malých a středních firmách. Od 1. září minulého roku jsme zahájili přípravu seznamu pro letošní rok, během níž jsme zjistili, že je zřejmá tendence zvýšení počtu nových klientů, kteří si přejí uveřejnit o sobě informaci v «Zlatých stránkách».

Zdůraznit je třeba také vzrůstající zájem majoritních obyvatel o naše «dítko». V současné době pozorujeme zvýšený zájem českých firem zhruba o 15 procent v porovnání s rokem 2013.

Obvykle končíme s přijímáním inzerce koncem prosince, s ohledem na stávající tendenci jsme se však rozhodli prodloužit termín uzávěrky.

Všichni, kdo nestihli z jakýchkoli důvodů vyplnit a elektronicky odeslat objednávku řádkové inzerce, mohou tak učinit osobně prostřednictvím redakce listu «Pražský express» (Žitná 52, Praha 2), nebo prostřednictvím internetu do 15. ledna včetně. Formulář pro internetovou objednávku je umístěn na oficiálním webu Zlatých stránek www.zlatestranky.cz . Přejete-li si umístit barevnou inzerci vaší firmy, náš tým vám rád pomůže sestavit správný obsah reklamního modulu, připraví několik variant dizajnu a zohlední vaše požadavky. Informace k umístění inzerce v seznamu «Zlaté stránky ruského Česka» můžete získat na telefonním čísle 774 185 741, nebo po e-mailu Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра..

Je třeba zdůraznit, že v mnoha ruskojazyčných rodinách žijících v ČR je seznam «Zlaté stránky ruského Česka» permanentně používán. Popularita seznamu mezi inzerenty je dnes taková, že někteří z nich si už rezervují místo na obálce pro rok 2015. Rádi bychom ale zdůraznili, že současné době přijímáme objednávky pouze do seznamu pro rok 2014.

Jako vždy jsme otevřeni návrhům. Máte-li nápad, jak by bylo možné seznam vylepšit, sdělte nám to na e-mailovou adresu Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра..

Naši stálí klienti nám například navrhují, abychom některé firmy zdůraznili nápisem «Boris Kogut doporučuje». Tento návrh jsme vyhodnotili a rozhodli se, že v novém seznamu zdůrazníme společnosti, které na českém trhu už fungují více než 10 let. Další změnou, je informace u inzerátu každé společnosti, v jakých jazycích lze s touto firmou komunikovat.

Chcete-li šířit seznam ve vlastní firmě, můžete se je objednat v redakci «expresu» (lze také použít e-mail Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.). V současné době je seznam šířen ve více než 300 místech po celé republice.

Vydání roku 2014 bude opět zajímavé i pro turisty. V seznamu bude jak mapa České republiky, tak i mapy Prahy a Karlových Varů, ale také sousta užitečných turistických informací.

Na vaši návštěvu se těší celý náš tým,

Boris Kogut

© 2009-2024 ПРАЖСКИЙ ЭКСПРЕСС - ИНФОРМАЦИОННОЕ ИЗДАНИЕ
Частичная перепечатка материалов разрешена с активной ссылкой на www.prague-express.cz
Перепечатка материалов в бумажных носителях - только с письменного разрешения редакции
Vydavatel: EX PRESS MEDIA spol. s r.o., Praha 5, Petržílkova 1436/35, IČ: 27379221
Kontaktní osoba: Ing. Boris Kogut, CSc, telefon: +420 775 977 591, adresa elektronické pošty: reklama@prague-express.cz
Všeobecné obchodní podmínky VYDAVATELSTVÍ EX PRESS MEDIA spol. s r.o. pro inzeráty a prospektové přílohy




Система Orphus